(6)

Skibet fra Isfjorden

ljudbok


Da Sikas gudfar, som er professor pÄ GrÞnlands Universitet, omkommer i en mystisk brand i en nedlagt bygd ud for Nuuk, bliver den unge kvinde helt knust. Ved et tilfÊlde opdager hun, at branden har forbindelse til et indbrud pÄ kirkekontoret i Ilulissat, hvor gamle bÞger og protokoller blev stjÄlet og brÊndt, og et andet dÞdsfald langt fra GrÞnland. Da Sika mÄ indse, at hendes gudfars dÞd ikke var en ulykke, giver hun sig til at grave i sagen, der viser sig at trÊkke trÄde tilbage i tiden til et helt anderledes GrÞnland.

"Skibet fra Isfjorden" er tredje bog i Nina von Staffeldts anmelderroste krimiserie, der foregÄr i GrÞnland, og for hvilken hun er blevet tildelt Det Danske Kriminalakademis diplom i 2016. BÞgerne kan bÄde lÊses i forlÊngelse af hinanden eller hver for sig.

Nina von Staffeldt er uddannet cand.mag. i pĂŠdagogik og arbejder i dag som selvstĂŠndig konsulent for blandt andre EU og de danske myndigheder. Hun flyttede til GrĂžnland i 1997 og har siden da blandt andet arbejdet som rejseleder og konsulent for GrĂžnlands Selvstyre. "Den sorte engel" er Nina von Staffeldts anden roman i serien om Sika Haslund.


UpplÀsare: Julie Berthelsen
LĂ€ngd: