(0)

Skivserne i skoven

ljudbok och e-bok


Skivserne, som har vÊret helt pÄ SamsÞ med skipper Ruf, er gÄet i land for at besÞge skovserne. Skovserne og skivserne bliver inviteret til en herlig havefest hos Sara og professoren, der bor i udkanten af skoven, og den mindste skovser, Husk, finder ud af, at den gerne vil med skivserne til sÞs. Men da skovserne jo lever af dug fra rÞdkÄl, og da der ikke vokser rÞdkÄl pÄ havet, ser det ud til, at den mÄ blive hjemme.

Skovserne er et lille folk af smÄ vÊsner, der lever dybt inde i skoven. De kommer kun frem om natten og lever af duggen fra den rÞdkÄl, der vokser ved et lille hus i skovens udkant. Carl Frederik Gardes historier om skovserne handler om natur, om fÊllesskab og om at vÊre modig, selvom man er bange. Eventyret om skovserne griber bÄde hverdagen og fantasien med sit ligefremme sprog og forfatterens egne dejlige tegninger.

Carl Frederik Garde (1928-2008) var sĂžmand, journalist og forfatter. Gennem mere end 40 Ă„r arbejde han som kulturjournalist og kunstanmelder - et virke, der gjorde ham til en kendt skikkelse i det Aarhusianske kulturliv. Carl Frederik Garde skrev flere populĂŠre bĂžrnebĂžger samt en stribe kunstnerbiografier og digtsamlinger.