(114)

Skjult identitet

ljudbok och e-bok


Den forhenvÊrende militÊrpolitimand Jack Reacher har isoleret sig i Key West, hvor han bruger dagene pÄ at udgrave svÞmmepÞle. Her opsÞges han af privatdetektiven Costello, der er pÄ udkig efter ham. For ikke at komme i vanskeligheder undlader Reacher at afslÞre sin identitet. Da han senere finder Costello myrdet, bliver han klar over, at han mÄ se at komme vÊk i en fart.

Mordet pĂ„ Costello igangsĂŠtter nogle spĂžrgsmĂ„l hos Reacher: Hvem er Costellos arbejdsgiver – den gĂ„defulde mrs. Jacob? Og hvorfor er hun sĂ„ opsat pĂ„ at finde ham? Samtidig i New York er en enhĂ„ndet mand ved navn Hook Hobie i gang med at lĂŠnse en forretningsmands virksomhed for alle vĂŠrdier.

EfterhÄnden som Reacher optrevler sagen, stÄr det klart, at der spilles med hÞj indsats. Han er ikke den eneste, der Þnsker at finde mrs. Jacob, og hans undersÞgelse af sagen viser sig at blive et spÞrgsmÄl om liv eller dÞd. Sidst, men ikke mindst bliver Reacher konfronteret med sin fortid, og den konfrontation bliver afgÞrende for hans videre skÊbne.

’Lee Child skal léses.’

Sara BlĂŠdel

’Den sejeste figur i en fortlþbende romanserie.’

Stephen King

Lee Child blev fÞdt i 1954 i Coventry, England, men er vokset op i Birmingham. Han studerede jura i Sheffield og arbejdede hos Granada Television i Manchester i atten Är som underdirektÞr. I 1995 satte han sig til at skrive sin fÞrste bog, den fÞrste i Jack Reacher-serien. Den blev en Þjeblikkelig succes, og siden har serien gÄet sin sejrsgang pÄ bestsellerlister over hele verden. Lee Child betragtes i dag som en af verdens stÞrste krimiforfattere, med mere end 100 millioner solgte bÞger.