(1)

Skjulte spor

ljudbok och e-bok


Ville du selv have opdaget noget?

Da en skrĂŠmt ung kvinde mĂžder op pĂ„ politistationen og fortĂŠller, at hendes veninde er blevet bortfĂžrt, og at gerningsmanden truede med at vende tilbage og ‘gĂžre krav pĂ„ hende’ som den nĂŠste, bliver efterforskerne Carrigan og Miller hvirvlet ind i en skrĂŠmmende ny verden af stalking og besĂŠttelse.

I ‘Skjulte spor’ fĂžrer efterforskningen frem til et hostel i Bayswater, hvor backpackere og udenlandske studerende deler bĂ„de vĂŠrelser og bristede drĂžmme, og de to efterforskere mĂ„ hĂ„ndtere moderne trusler som internetstalking, hacking, psykisk terror og kontrol. Aktuelle emner i en hastigt voksende digitaliseret verden, der prĂŠsenteres med det talent for at beskrive sindets mĂžrkeste afkroge, som Stav Sherez har hĂžstet sĂ„ stor anerkendelse for.

I mellemtiden dukker gamle fjender og modstandere op til overfladen igen, mens politifolkene selv bliver kigget efter i sĂžmmene. Vil det trods dette pres lykkes dem at blotlĂŠgge sandheden om det, disse to kvinder er blevet udsat for?

Internetalderens svar pĂ„ ’Ondskabens Ăžjne’.

Ian Rankin

FĂŠngslende og udprĂŠget skrĂŠmmende. StĂŠrkt anbefalelsesvĂŠrdig.

The Guardian

Stav Sherez hÞrer til pÄ Þverste hylde blandt britiske krimiforfattere.

Eva Dolan

Fremragende historiefortĂŠlling og fornemt sprog. Jeg ser mere og mere

Geneva Miller som den bedste kvindelige efterforsker i en krimi siden Jane Tennison.

Erin Kelly

Sherez har gjort det noget nĂŠr umulige og skabt en original drabsefterforsker i Carrigan.

Daily Telegraph

Sherez’ romaner er bemĂŠrkelsesvĂŠrdigt moderne og stĂŠrkt prĂŠget af en dybt forankert tro pĂ„ retfĂŠrdighed.

Sunday Times

Topkarakterer for hans sprog og levende persongalleri. Carrigan og Miller viser sig mere og mere som en attraktiv duo.

The Times

Stav Sherez blev fĂždt i 1970 og voksede op i London. Den fĂžrste bog han skrev, ’The Devil’s Playground’, blev shortlisted til Best First Novel-prisen i 2004. Hans serie, der fĂžlger efterforskerne Carrigan og Miller, har modtaget stor opbakning i krimi-verdenen, da alle tre bĂžger i serien blev shortlisted til Ă„rets Crime Novel of the Year: ’MĂžrk hĂŠvn’ (2012), ’Elleve dage’ (2013) og ’Skjulte spor’ (2017). Den sidstnĂŠvnte blev Ă„rets vinder.