(0)

Skorpionens breve

e-bok


En mystisk mand har fÄet fingre i en rÊkke hemmeligheder, som han pÄ kynisk vis afpresser forskellige politikere, skuespillerinder og videnskabsmÊnd med. Ingen ved, hvordan han har fÄet fat i de smudsige hemmeligheder, der kan ÞdelÊgge folks liv og karrierer, men de fleste vil hellere hoste op med pengene end at forsÞge at stoppe afpresseren.

Botanikeren George Constantine nÊgter imidlertid at give efter for afpresning og sammen med datteren til et af de andre ofre, forsÞger han at lÞse mysteriet. Undervejs falder George i klÞerne pÄ skruppellÞse forbrydere og ender i prekÊre situationer med sin smukke hjÊlper, hvor kemien slÄr gnister imellem dem.

Alt i alt har Victor Canning lagt op til en nervepirrende thriller i hĂŠsblĂŠsende tempo med seksuelle spĂŠndinger, der giver bogen det helt rigtige krydderi.

Victor Canning (1911-1986) var en britisk forfatter, der skrev et vÊld af romaner, som opnÄede stor popularitet i bÄde Storbritannien og udlandet. Han skrev hovedsageligt spÊndingsromaner, hvoraf mange er blevet oversat til fremmedsprog.