(1)

Skovserne - det lille folk i skoven

ljudbok och e-bok


Skovserne er et mĂŠrkvĂŠrdigt lille folk, som bor i et hult trĂŠ i skoven og lever af dug fra rĂždkĂ„l – helst den fra Saras kĂžkkenhave. De er bange for det meste, og de gemmer sig ved at lukke Ăžjnene. Den mindste skovser, Husk, er dog ikke lige sĂ„ bange som de andre, og fordi den samtidig er meget nysgerrig, tager den pĂ„ opdagelse i skoven og bliver vĂŠk en hel nat.

Skovserne er et lille folk af smÄ vÊsner, der lever dybt inde i skoven. De kommer kun frem om natten og lever af duggen fra den rÞdkÄl, der vokser ved et lille hus i skovens udkant. Carl Frederik Gardes historier om skovserne handler om natur, om fÊllesskab og om at vÊre modig, selvom man er bange. Eventyret om skovserne griber bÄde hverdagen og fantasien med sit ligefremme sprog og forfatterens egne dejlige tegninger.

Carl Frederik Garde (1928-2008) var sĂžmand, journalist og forfatter. Gennem mere end 40 Ă„r arbejde han som kulturjournalist og kunstanmelder - et virke, der gjorde ham til en kendt skikkelse i det Aarhusianske kulturliv. Carl Frederik Garde skrev flere populĂŠre bĂžrnebĂžger samt en stribe kunstnerbiografier og digtsamlinger.