(0)

Skuddag i juni

ljudbok och e-bok


Der er lagt op til en hÞjdramatisk sag, da en seriemorder gÄr i gang med sit spil. Morderen drÊber efter sin egen lille liste; en liste, som han ogsÄ har sendt til den lokale avis i VandkÞbing. Det kommer som et stort chok, da det viser sig, at det nÊste navn pÄ listen er VandkÞbings egen kriminalkommisÊr Paul Wenckel. SkrÊk og rÊdsel spreder sig som lÞbeild, da Wenckels lig bliver fundet. Det bliver derfor hurtigt besluttet, at Brecht og Olsen med det samme skal tilkaldes for at stoppe denne bestialske morder - fÞr han slÄr til igen...

Orla Johansen skrev adskillige krimier, men var sĂŠrligt kendt for sin romanserie om makkerparret Brecht og Olsen, der sammen opklarer forbrydelser af enhver art.

Orla Johansen (1912-1998) var en dansk journalist og forfatter, der primÊrt arbejdede med krimigenren; bÄde i sin journalistik og sit forfatterskab. Johansen udgav mere end et dusin skÞnlitterÊre vÊrker, og var blandt andet meget kendt for sin krimiserie med karaktererne Brecht og Olsen som hovedrolleindehavere. Orla Johansen fik sin litterÊre debut med krimien "Tusindfryd" (1970), som samtidig var det fÞrste bind i serien om Brecht og Olsen. Johansen skrev desuden flere af sine vÊrker under pseudonymerne Leslie Clyde, Ronald Terry og Sigurd Johnsen.