(58)

Skudsikker

ljudbok och e-bok


Seks skud. Fem dĂžde.

En by i det centrale USA gribes af rĂŠdsel. Men blot fĂ„ timer senere har politiet opklaret sagen til bunds. Med en enkelt undtagelse. Den anklagede hĂŠvder selv, at man har fanget den forkerte. Derefter beder han om at fĂ„ hentet Jack Reacher. Og ganske rigtigt, den tidligere efterforsker i militĂŠrpolitiet er pĂ„ vej fra sin helt sĂŠrlige verden – uden telefon, uden fast adresse og uden forpligtelser. I Lee Childs overrumplende nye thriller kommer Reachers ankomst til at ĂŠndre alt ved en sag, der viser sig at vĂŠre helt anderledes end fĂžrst antaget, for personer med overraskende indbyrdes forbindelser, og i forbindelse med en morder, der en enkelt gang ramte ved siden af – og dermed har givet Jack Reacher en enkelt chance for at nĂ„ frem til sandheden.

Snart arbejder Reacher sammen med en ung forsvarsadvokat, hvis far er den lokale anklager og har en eksplosiv hemmelighed i baghÄnden. Som det meste andet i Reachers liv viser ogsÄ sagen her sig at vÊre en kompliceret kampplads. Men som altid er det i kamp, at Reacher er bedst.

”Reacher er tilbage 
 heftig action ... begavet plot, stramt sprog, rapt tempo.“ – Kirkus Reviews

”Hésblésende, brutal og medrivende.“ – Daily Telegraph

”Fortéttet sprog og fart over feltet – vil med sikkerhed komme til at ligge i utallige héngekþjer hen over sommeren.“ – Chicago Tribune

”Guldrandet virkelighedsflugt af hþjeste karat.“ – The New York Times

Lee Child er en af verdens fÞrende thrillerforfattere. Han er fÞdt i Coventry, vokset op i Birmingham og bor nu i New York. Det hÊvdes, at der hvert niende sekund bliver solgt en af hans romaner om Jack Reacher et sted i verden. Hans bÞger ligger jÊvnligt pÄ toppen af alverdens bestsellerlister og er solgt i over hundrede millioner eksemplarer. Der er forelÞbig blevet produceret to store Hollywood-film om Jack Reacher.

Child har modtaget mange hĂŠdersbevisninger, senest som Author of the Year ved British Book Awards 2019. Ligeledes i 2019 udnĂŠvnte dronning Elizabeth II ham til Commander of the British Empire.