(0)

Skyggen

e-bok


"Da jeg hĂžrte, hvordan McAra var dĂžd, skulle jeg vĂŠre taget af sted. Det indser jeg nu."

FortĂŠlleren i Robert Harris’ fĂŠngslende nye roman er professionel ghostwriter – kynisk og beregnende. Han er vant til at skrive om afdankede rockstjerner og de halvkendte og griber derfor chancen med kyshĂ„nd, da han bliver bedt om at ghostskrive Englands tidligere premierministers erindringer. Og det bliver bestemt ikke mindre attraktivt af, at han skal flyve fra den engelske vinter til Martha’s Vineyard i USA, hvor han pĂ„ et afsidesliggende og meget luksuriĂžst feriested skal fĂŠrdiggĂžre bogen. Men han indser hurtigt, at han har begĂ„et en stor fejl. Hans forgĂŠnger pĂ„ projektet dĂžde under mystiske omstĂŠndigheder, og eks-premierministeren viser sig at vĂŠre en mand med hemmeligheder fra fortiden – hemmeligheder, der dukker op igen, og som kan drĂŠbe.

The Times har kaldt Robert Harris ’den bedste og absolut fþrende forfatter af den intelligente litterére spéndingsroman’. The Ghost er hans mest overbevisende roman til dato.

Pressen skrev:

"Det er som at opleve en dramatiseret udgave af virkeligheden med en lille tvist, nĂ„r man lĂŠser Robert Harris’ politiske thriller "Skyggen"."

- Jyllands-Posten

"Robert Harris’ sidste politiske thriller er fremragende skrevet, sindssyg spéndende og sort som ind i det sen-moderne helvede, som hedder krigen mod terror ... en rigtig hésblésende ’pageturner’, som truer nattesþvn og husorden; ideligt elegant skrevet med rappe dialoger og skruede sidebemérkninger."

- Politiken