(42)

Skygger

ljudbok och e-bok


"Skriget var kort og kom langt fra. Det var en kvindes skrig. Vicesherif Paul Henderson sÄ op fra sin avis, spidsede Þrer og lyttede ud i den stille nat."

En uforklarlig skygge er gledet ind over den lille californiske bjergby, og pÄ fÄ minutter er alle byens indbyggere dÞde. Kun Jenny Paige og hendes lillesÞster er pÄ mirakulÞs vis overlevet. Da byens lÊge vender hjem fra ferie, mÞdes hun af det grusomme syn, og nu starter en kamp for at finde ud af, hvad der er sket, og for at forhindre, at flere dÞr.

""Skygger" er grusom og hĂ„rrejsende. Den har atmosfĂŠre, karakter og en god historie. Jeg kunne ikke slippe den, fĂžr den sidste side var lĂŠst. Den er realistisk, intelligent og menneskelig." – Stephen King

Den amerikanske forfatter Dean R. Koontz (f. 1945) er kendt for sine spÊndingsmÊttede thrillere, som ofte strejfer andre genrer sÄ som gyser, fantasy, science fiction og satire. Dean R. Koontz har skrevet dusinvis af romaner og noveller og har solgt over 450 millioner bÞger verden over.


UpplÀsare: Thomas Gulstad
LĂ€ngd: