(308)

Slap dog af: Linses guide til et godt liv

ljudbok och e-bok


I Slap dog af – Linses guide til et skĂžnt liv giver Brygge-dronningen Linse Kessler ĂŠrlige og bramfrie bud pĂ„, hvordan man fĂ„r det bedste ud af livet!

Efter den store succes med biografien Linse – Jeg gĂžr, hvad jeg vil, der er solgt i over 25.000 eksemplarer, har interessen for den farverige kvinde nĂ„et nye hĂžjder. Det er et tillĂžbsstykke, nĂ„r Linse Kessler kommer rundt i landet. Tusindvis af folk hiver fat i hende og skriver til hende for at fĂ„ hendes personlige syn pĂ„, hvordan livet skal tackles.

Med udgangspunkt i sin egen tilvĂŠrelse vender Linse Kessler nu en masse af de ting, folk gĂ„r og tumler med. I sin nye livsstilsbog, Slap dog af – Linses guide til et skĂžnt liv, fortĂŠller hun nye og inspirerende historier om bl.a. forholdet til sin mor og datter og om selv at vĂŠre mor. Hun giver gode og utraditionelle rĂ„d om kĂŠrlighed, sex, mĂŠnd og veninder og om skĂžnhed og sundhed. Hun fortĂŠller, hvordan man tackler mobning, drilleri og fĂžlelsen af mindrevĂŠrd, om sin kamp for udsatte dyr og mennesker, og om hvordan man selv bliver stĂŠrk af at vĂŠre noget for andre. Ikke mindst deler hun ud af sin livsfilosofi om altid at drĂžmme stort, gribe eventyret og kaste sig ud i livet.


UpplÀsare: Maria Stokholm
LĂ€ngd: