(11)

Slip fri af perfektionismens greb

ljudbok


Perfektion. Hvad end det handler om arbejdsliv eller privatliv er det umuligt at opnÄ. Alligevel strÊber mange efter det. Omdrejningspunktet for denne bog er de udfordringer og konsekvenser, der fÞlger med livet som perfektionist.

Et menneskes strÊben efter perfektion kan bunde i flere ting. For mange er det en mÄde at strÊbe efter at blive mere lykkelig, hel, accepteret eller god. AltsÄ et godt menneske.

De fleste perfektionister synes ikke selv, at de er perfekte. Mange ved dog inderst inde godt, at de hele tiden forsĂžger at optimere sig selv for at blive det. Men det kan have alvorlige konsekvenser at strĂŠbe efter det perfekte. Typiske fĂžlgevirkninger er blandt andet stress, angst, depression, manglende livsglĂŠde eller mening i livet samt lavt selvvĂŠrd.

Denne bog henvender sig til mennesker, der Ăžnsker at arbejde med sig selv, og til mennesker, der lever sammen med eller kender en perfektionist.

Marie-Louise Vandborg Svane Dehn er autoriseret psykolog og videreuddannet specialist i psykoterapi og klinisk psykologi med sĂŠrligt speciale i depression, angst, stress og perfektionisme. Hun har i lĂžbet af de seneste 10 Ă„r arbejdet i psykiatrien og har ved siden af privatpraksis, hvor hun har klientforlĂžb, supervisionsforlĂžb og undervisningsopgaver.


UpplÀsare: Katrine Bach
LĂ€ngd: