(0)

Slip kreativiteten fri

e-bok


SLIP KREATIVITETEN FRI viser, hvordan man kan generere nye, profitable ideer, lĂŠre medarbejdere at vĂŠre kreative og bevare sin virksomheds konkurrencefordel. Linkner har uddraget essensen af sine Ă„relange erfaringer som ivĂŠrksĂŠtter og jazzmusiker – samt hundredvis af interview med virksomhedsledere og kunstnere – i et femtrinsforlĂžb kaldet Disciplined Dreaming, der sĂŠtter den kreative proces i system og hjĂŠlper ledere og medarbejdere til konstant at udvikle de ideer, deres virksomhed skal leve af.

SLIP KREATIVITETEN FRI forvandler kreativitet fra et mysterium til en enkel proces og viser, hvordan kreativitet kan bruges i forbindelse med alt fra store, markedsÊndrende gennembrud over gradvis innovation til daglige, lÞbende forbedringer. I bogen beskrives talrige praktiske og sjove Þvelser, der er lige til at gÄ til pÄ alle niveauer i organisationen.

"Manglen pÄ kreativitet er en realitet, og det bliver vÊrre. Josh Linkner udfordrer dig til at blive en drivkraft bag banebrydende forandring, og det hÄber jeg, at du bliver."

Seth Godin