(0)

Slut prut finale!

ljudbok


Corona for bĂžrn - og den globale coronapandemi - handler om alt fra aflyste fĂždselsdage og irriterende forĂŠldre til manglende hjĂŠlpepakker og respiratorer - men ogsĂ„ om kĂŠledyrene, der har set en del mere til deres ejere. I dette sidste afsnit af Corona for BĂžrn ser Ezra tilbage pĂ„ det fĂžrste Ă„r med corona. For eksempel skal vi have et genhĂžr med minkavlersĂžnnen Daniel i Jylland, Solveig i Burkina Faso og Storm med den store mikrofon. Og sĂ„ gir’ vi dig ogsĂ„ et genlyt med poetiske Vitze, der kan fĂ„ hvem som helst i bedre humĂžr. For der er sket sĂ„ absurd meget i det fĂžrste Ă„r med corona - selvom tiden pĂ„ en mĂ„de har stĂ„r stille. Tak for nu.

VĂŠrt: Ezra Maxwell

TilrettelĂŠgger: Tanja Kjeldgaard

RedaktĂžr: Mette Hovmand-Stilling

Produceret af Dorte Palle, Rakkerpak Productions for Talk Town, Story House Egmont

Hvad sker der i corona-Danmark? Tag med 13 Ärige Ezra rundt i Danmark, nÄr han undersÞger, hvad der rÞr sig lige nu: Det sÞrgelige, det svÊre men ogsÄ det sjove. \"Corona for bÞrn\" dÊkker mange sider af pandemien i bÞrnehÞjde.

VĂŠrter: Ezra og Leo Maxwell Produceret af Dorte Palle og Johanne Mygind

RedaktĂžr: Mette Hovmand-Stilling

Produceret af Rakkerpak Productions for Talk Town, Story House Egmont

13-Ă„rige Ezra er vĂŠrt i bĂžrnehĂžjde for Talk Town KIDS, som er Story House Egmonts dragende og underholdende lydunivers fuld af kvalitetsindhold for bĂžrn.