(0)

SMAK

ljudbok


SMAK er en samling noveller, der foregÄr i et modent univers blandt veluddannede mennesker med stor livserfaring. Historierne handler om absurditeterne under den pÊne overflade, kedsomheden, hverdagens trivialiteter og forkerte valg, der fÄr menneskers tilvÊrelse til at krakelere.

SMAK fortÊller om lÊngslen og en sÞgen efter en mening, der for den enkelte ender med et aktivt valg, der kan vÊre et positivt vendepunkt, men ogsÄ fÄr konsekvenser for de nÊrmeste. Det er eksistentialistiske skÊbnefortÊllinger, hvor hybris og nemesis spiller en stor rolle.

SMAK rummer spĂŠndende tĂŠnksomme og eftertĂŠnk- somme moraler og problemstillinger, der kan filosoferes og funderes over. Der er stemning, atmosfĂŠre og stil; en svunden og mere tĂŠnksom verden. FortĂŠllingerne er et Ă„ndehul og en oase i nutidens hastige billedstrĂžm.

Max Ulrich Klinker, fÞdt 1965, er uddannet civilpilot 1987 og cand. jur. 1997. Pilot i SAS fra 1990 - 2005. Forinden i andre danske luftfartsselskaber, bl. a. natfragt og operationer i Afrika. FlyveinstruktÞr i 1989. Dansk advokat i 2004 med ogsÄ fransk mÞderet. OrdinÊr fransk advokat i 2008. Gift, far til tre bÞrn. Bosat i Sydfrankrig.


UpplÀsare: Paul Becker
LĂ€ngd: