(2)

Smil, din klovn

ljudbok


Skuespilleren Gyda Hansen har vĂŠret en af klovnerne i dansk teater - og i sti privatliv, hvor den rĂžde nĂŠste var lidt for rĂžd i perioder.

Smil din klovn handler om Gyda Hansens misbrug af alkohol. Det er en erindringsbog, hvor hun ĂŠrligt fortĂŠller om barndommen i et hjem med skĂŠnderier, druk og arbejdslĂžshed. Sit livs op- og nedture. Frygten for ensomheden og om at fĂžle sig lille. Om at bruge klovneriet og munterheden for at overleve.

Skuespilleren Gyda Hansen fortÊller Äbent og Êrligt om sit liv som alkoholafhÊngig og om sin lange kamp for at komme ud af misbruget. I dag er hun Êdru, og bogen har et budskab om hÄb til misbrugeren og til dem, som har mÊrket smerten ved at leve sammen med en.

OM BOGEN

Gyda Hansen har talent. OgsÄ talent for at ÞdelÊgge sit liv ... Gyda Hansens erindring om barndommen er prÊcis og nÞjagtig, skrevet i et sprog, som glider let og harmonisk, og som i virkeligheden er rystende lÊsning ... Hun vil elskes, og hun bliver ikke elsket tilstrÊkkeligt. Det er denne konstante ubalance mellem krav og opfyldelser, som gÞr bogen spÊndende, uden at man kender slutningen. - Bettina Heltberg, Politiken

Forfatteren tager det fulde ansvar for sit livsforlĂžb, og hendes historie er vĂŠrd at lĂŠse ... Flot bog om en lang, sej kamp med store omkostninger, men med et lykkeligt resultat. - Dansk Biblioteks Center


UpplÀsare: Gyda Hansen
LĂ€ngd: