(0)

Smukt udfoldet

e-bok


Smukt udfoldet er en samling livsbekrÊftende digte. I en optimistiske tone peges pÄ muligheder og hÄb, uanset hvilke vanskeligheder livet mÄtte byde pÄ.

Morten Bak tager med digtsamlingen udgangspunkt i egne oplevelser og erfaringer. HudlĂžst og ĂŠrligt reflekterer han over livets gang.

Digtsamlingen bevÊger lÊseren ud pÄ en rejse gennem barndom, ungdom og voksenliv. Teksterne handler om fÞlelsen af svigt og om kÊrlighed, dÞd og ikke mindst om at genfinde sin egen styrke.

Morten Bak fletter fingre med ordene, og gennem sproglige nyskabelser tages erindringerne ud af gamle rammer og befrugtes ind i nye sammenhĂŠnge, som lĂŠseren kan spejle sig i.

Digtene opmuntrer, underholder og inspirerer til oprydning i undskyldninger og halve sandheder, der ikke lĂŠngere har vĂŠrdi.

Uddrag af bogen

Smukt udfoldet

I arnestedets midte

tĂŠndes

det hÄbefulde.

Varsomt

trĂŠder jeg

skridtet nĂŠrmere.

Jublende

i opmuntret glĂŠde

aner jeg sprĂŠkken.

Klokkerne ringer,

inviterer til fest.

VĂ„rens spirende varsel.

Optimistisk

folder jeg min verden ud.

DYGTIGGJORT

I NYT PERSPEKTIV

Om forfatteren

Morten Bak er fÞdt i 1964 og har igennem flere Är arbejdet som underviser og beskÊftigelsesrÄdgiver i Horsens Kommune. Morten er et spirituelt sÞgende menneske, der i mange Är har arbejdet bevidst med sig selv og har pÄ den mÄde fÄet gjort op med fortidens prÊgninger. Smukt udfoldet er hans debut.