(0)

Sodoma

ljudbok


SODOMA er fortÊllingen om en gruppe unge, der er pÄ kanten af de 30 og lever det vilde liv pÄ chatten. De har svÊrt ved at tilpasse sig den gÊldende samfundsnorm og lever derfor efter deres egne regler med uforpligtende sex som omdrejningspunkt.

Hovedpersonen er den 32-Ärige journalist Jonas. Han arbejder som projektleder pÄ danmarkshistoriens stÞrste underholdningsprogram indenfor tv. Men han kan ikke magte jobbet og bruger i stedet det meste af sin tid pÄ hurtige dates.

Det fÄr fatale konsekvenser, og for at overleve mÄ han hele tiden tage nogle valg, der for hver gang bliver mere og mere kompromislÞse.

SODOMA er en klassisk generationsroman fra KÞbenhavn og handler om svigt, fordÊrv, fortabelse, brÊndte broer og nye muligheder SODOMA er hÄrd og direkte"

OM BOGEN

"En fantastisk historie, fortalt med indlevelse og nÊrvÊr, fyldt med tÊt beskrevne personer fra samfundets top og bund, og med Jonas som den evigt troskyldige person i midten som lader sig udnytte, men i al miseren alligevel beholder en smule selverkendelse. En generationsroman, der handler om svigt, fordÊrv og den evige, og umulige, jagt pÄ lykken. Nygaard Larsen skriver med indsigt og kender Þjensynligt miljÞet, og KÞbenhavn spiller en hovedrolle som baggrund for de kvaler Jonas mÄ gennemleve, i sit endelige fald, hvor alle normer sÊttes overstyr, og han nÄr den nedre grÊnse. Flot fortalt, fÊngslende og medrivende, og Jonas er en narrÞv, men alligevel en man kommer til at holde af." - Bibliotekernes lektÞrudtalelse