(0)

Solar - Ragnarok

e-bok


Året er 3617, mĂžrke skyer trĂŠkker sammen om SOL, den sammensluttede menneskehed, der derfor vĂŠlger at sĂŠtte alt pĂ„ Ă©t brĂŠt. Efter SOL's overrumplende sejr under Loortechracens stormlĂžb imod Jorden, har menneskeheden blĂŠst til modangreb og under en storstilet stribe af missioner, lykkes det at generobre flere planeter.

Dette pusterum ser dog kun ud til at vÊre midlertidigt, for pÄ kanten af den menneskelige sektor, er den nye leder af fjendens invasionsstyrker ved at samle den hidtil mest massive armada i krigens historie. Da Admiral Brichzor og efterretningstjenestens leder, Beckett, fÄr kendskab om dette, beslutter de at sÊtte hÄrdt mod hÄrdt. Hele SOL's resterende flÄde udkommanderes i et sidste desperat forsÞg pÄ at overrumple fjenden.

Men SOL's stÞrste trumf skal mÄske ikke findes hos viljen til at slÄ igen, men hos nogle udvalgte fÄ, som er i unikke positioner til at Êndre pÄ slagets gang. Den hÊvntÞrstige og selvmorderiske soldat Arix, ex-smugleren Keiron Hornet og det genetisk manipulerede "supervÄben" kendt som Khyros, vil alle spille en afgÞrende rolle bag scenerne i det, der er slutspil for denne krig.

Selv hvis SOL vinder, kan sejren vise sig at vÊre uden mening. For militÊret har under krigen lagt sig ud med mange, ikke mindst Regeringen, for at opnÄ sine mÄl, og fra skyggerne lurer nu en ny trussel. En helt anden form for fjende der manipulerer og fordrejer dem, som hidtil har stÄet sammen, og fÄr selve verden til at balancere pÄ en knivsÊg.