(1)

Soldater fra '44

e-bok


William P. McGivern fortÊller historien om en amerikansk artilleri-sektion pÄ 15 mand, der under et afgÞrende under 2. verdenkrig slag forvilder sig vÊk fra hovedstyrken. Scenen er sat i Ardennerne, hvis skovdÊkkede skrÄninger blev skueplads for nazisternes sidste desperate offensiv. Her kÊmper de 15 soldater en fortvivlet kamp for at overleve, indtil de kan komme tilbage til hovedstyrken.

"En krigsskildring der kan sammenlignes med de store romaner "De nþgne og de dþde" og "Herfra til evigheden". En uforglemmelig historie om mod og frygt." – Yorkshire Post

Den amerikanske forfatter William P. McGivern (1918-1982) har bĂ„de udmĂŠrket sig som skĂžnlitterĂŠr forfatter og som manuskriptforfatter. Efter at have kĂŠmpet i Anden verdenskrig og studeret pĂ„ universitetet i Birmingham vendte McGivern tilbage til USA og blev kriminalreporter for Philadelphia Bulletin, hvor han fandt inspiration til sit virke som krimiforfatter. Mange af McGiverns romaner er blevet filmatiseret i lĂžbet af 1950’erne.