(4)

Solgudens kald

ljudbok och e-bok


En nat ser prinsessen Kassandra i en rĂŠkke mareridt sin by Troja i flammer, og hun forsĂžger at advare sin far, kong Priamos, om det, der vil komme. Men ingen tager hendes drĂžmmesyn alvorligt. I stedet fortsĂŠtter livet og hverdagen i Troja, som om intet er hĂŠndt. Kun den indsigtsfulde og modige Kassandra tager skĂŠbnen alvorligt. Hun uddanner sig til prĂŠst og kriger for at kunne fĂžlge Solgudens kald.

"Solgudens kald" er fĂžrste del af serien "Flammer over Troja", som er en fri genfortĂŠlling af Homers verdensberĂžmte "Iliaden".

I trilogien "Flammer over Troja" genfortĂŠller Marion Zimmer Bradley historien fra Homers verdensberĂžmte epos "Iliaden" om byen Trojas belejring og fald i 8-900-tallet f.Kr.

Marion Zimmer Bradley (1930-1999) var en amerikansk fantasy- og science fiction-forfatter. Hendes bĂžger er udkommet pĂ„ mange sprog, og hun opnĂ„ede stor popularitet blandt sin enorme lĂŠserskare. Mest kendt er hun for sit store firebindsvĂŠrk om Kong Arthurs England – "TĂ„gerne omkring Avalon".


UpplÀsare: Torben Sekov
LĂ€ngd: