(1)

Solskinsdage og Sommervind

ljudbok


En hjertevarm og bevĂŠgende roman om kĂŠrlighed, fortidens spĂžgelser og de valg, der udgĂžr vores liv. Carole Matthews er en af Englands mest elskede feelgood-forfattere, hvis bĂžger sender lĂŠsere af Lucy Diamond og Jenny Colgan direkte i den syvende himmel.

Jodie Jackson er pÄ alle mÄder pÄ dybt vand. Hun har lagt livet i London med karriere og mand bag sig og befinder sig pÄ en fÊrge med kurs mod Þen Wight. Hun har brug for at vÊre alene og slÄr sig derfor ned i sin bror Billys smukke, renoverede husbÄd med navnet Solskinsdage.

Men fra det Þjeblik Jodie gÄr ombord i sit nye hjem, er det tydeligt, at det bliver svÊrt at vÊre i fred. Hvis ikke hun fÄr besÞg af Marilyn, som gÞr rent for Bill og har fÄet strenge ordrer om at holde Þje med Jodie, sÄ bliver hun forstyrret af Ned, den stÞjende skulptÞr, som bor pÄ nabobÄden. Neds arbejde er hÄrdt for Þrerne, men heldigvis er han en fryd for Þjet.

I de nye omgivelser kan Jodie endelig begynde at nyde sin genfundne frihed og glemme sit gamle liv - men ikke helt. Da fortiden banker pÄ, er Jodie nÞdsaget til at se realiteterne i Þjnene. Skal hun besvare fortidens kald, eller skal hun vÊlge et liv fuld af solskinsdage og sommervind?


UpplÀsare: Maria Garde
LĂ€ngd: