(0)

Solsorten synger

ljudbok och e-bok


En mĂžrk aften flytter Elisabeth ind i en lejlighed ved Katarina Kirken i Stockholm. Hendes ankomst overvĂŠres af genboen, en ung tegneserieforfatter. Da Elias sidenhen hverken ser eller hĂžrer hende, har han svĂŠrt ved at slippe tanken om sin nye genbo. Langsomt flytter hun ind i hans tegninger og bliver en figur, som han kalder Solsorten.

I den mÞrklagte lejlighed lever Elisabeth omgivet af de endnu fyldte flyttekasser. Om natten sker det, at hun i sine feberdrÞmme fÄr besÞg af en kvinde i grÞnt. De uvirkelige, ordlÞse mÞder fÄr mere og mere kontrol over hendes liv, og snart ligger hun i en blanding af afsky og lÊngsel, og venter pÄ det nÊste besÞg.

Det vigtigste besÞg kommer dog ikke fra kvinden i grÞnt, men fra Elias. Forsigtigt fÄr han skubbet til den mur, som Elisabeth omhyggeligt har bygget op omkring sig.

Det bliver starten pĂ„ en historie, der kommer til at ĂŠndre bĂ„de Elisabeth og Elias’ liv. Men det fĂ„r ogsĂ„ konsekvenser for Otto, den ĂŠldre herre, der bor ovenpĂ„ i ejendommen.

Solsorten synger er indlĂŠst af Sara Gadborg i 2015


UpplÀsare: Sara Gadborg
LĂ€ngd: