(0)

Som en kvinde

e-bok


"Mon ikke alle mĂždre tror, at deres sĂžnner er uskyldige. Mit hjerte siger i hvert fald, at Niels er en mimose, der ikke drages af piger og deres fordĂŠrv. Men mon ikke jeg moderne kvinde med hĂ„nden lagt pĂ„ samme hjerte straks bliver en del klogere. Jeg har forstĂ„et, at min sĂžns seksualitet er vigtig, hvis han skal blive en ordentlig mand. Han kan allerede lave mad, passe bilen, vaske sit eget tĂžj, stĂžvsuge, vaske gulv og stĂžve af – og pĂ„ den mĂ„de er han nok sat for meget tilbage i forholdet til mig."

"Som en kvinde" fortÊller historien om en advokat i midten af trediverne, som forsÞger at finde sin sande identitet og et fast stÄsted imellem rollerne som kynisk og ambitiÞs advokat, moderne og frigjort kvinde og omsorgsfuld mor, alt imens hun kÊmper med papirtyndt selvvÊrd og omhyggeligt skjult sÄrbarhed. Karsten Brejnbjerg Christensens samtidsroman er pÄ én gang sjov og alvorlig, satirisk og forstÄende over for de moderne udfordringer.

Karsten Brejnbjerg Christensen (f. 1958) er en dansk forfatter og violinbygger. Efter sin svendeprĂžve i violinbygning fra Newark School of Violinmaking i 1979 drev han i flere Ă„r eget violinbyggervĂŠrksted. Siden uddannede han sig til cand.mag. i litteraturvidenskab og har sidelĂžbende med sit arbejde i den offentlige sektor skrevet en rĂŠkke bĂžger, hvoraf flere har violinen som tema.