(3)

Som om

ljudbok och e-bok


’’Som om’’ er en roman om kernefamilien og dens oplĂžsning, om kunstnerliv, og om kampen for sammenhĂŠng og tilhĂžrsforhold i en tid, hvor selv de nĂŠrmeste relationer pludselig kan hĂŠnge i en tynd trĂ„d.

Fanny er gift med en mand, som hun har to bÞrn med, men Êgteskabet er i krise. En morgen vÄgner hun op, vaklende og blind pÄ det ene Þje. I undtagelsestilstand og ude af stand til at gÞre noget, konfronteres hun med den sÄrbarhed, der var en fast del af hendes barndom og de gentagelsesmÞnstre, der plantedes i hende.

I tilbageblik spejles den voksne kriseramte Fanny i den 14-Ärige Fanny, der er mÊrket af opvÊksten i en familie prÊget af frisind, politisk engagement og kÊrlighed, men ogsÄ af psykisk sygdom, misbrug og en konstant overhÊngende trussel om splittelse og utryghed.

’’Som om’’ udkom for fþrste gang i 2016.

Om forfatteren

Kristina Stoltz (f. 1975) har udgivet bĂ„de digte, noveller, bĂžrnebĂžger og romaner og modtaget flere priser og legater for sit forfatterskab. Hun bevĂŠger sig frit mellem genrer, og karakteristisk for forfatterskabet er, at hun med hver udgivelse gĂ„r ad nye litterĂŠre veje. Et fĂŠllestrĂŠk for Kristina Stoltz’ vĂŠrker er hendes helt sĂŠrlige sprogtone og nysgerrighed over verden og sprogets muligheder.


UpplÀsare: Kristina Stoltz
LĂ€ngd: