(0)

Som sendt af guderne

e-bok


I et palads i Þrkenen fÞdes en pige, der pÄ trods af sit kÞn bliver en af de mest succesrige faraoer i oldtidens Egypten; Hatshepsut.

I en nÊr fremtid er Kimberly Grant Demokraternes fÞrste kvindelige prÊsidentkandidat i USA, men hun mÄ kÊmpe imod samfundets normer, fordomme og stÊrk maskulin modstand.

Verden har dog brug for en ny mÄde at gÞre tingene pÄ. Kloden stÄr overfor massive klimaforandringer, og store dele af verden er ubeboelige. Klimaflygtninge i millionvis strÞmmer mod de stadig beboelige egne og skaber kaos.

Kimberly Grant sÞger inspiration hos Hatshepsut. Ligesom den egyptiske farao vil hun skabe et samfund, som favner alle. Nogle af dem, der burde stÄ Kimberly nÊrmest, Þnsker dog, at hun fejler. Men kan hun vende had til harmoni?

Om forfatterne

Torben Johansen er idémand bag bogen og kalder sig feminist. Han er virksomhedskonsulent og glÞdende passioneret omkring Hatshepsut.

Anne KrĂžjgaard og Louise Jensby har begge en stor kĂŠrlighed til det skrevne ord og en dyb interesse for historie. De har medvirket i og udgivet flere publikationer i forskellige genrer.

I bogen Som sendt af Guderne bliver en kvinde i et uventet scenarie inspireret af en anden kvinde i et lige sĂ„ overraskende scenarie – og tager ved lĂŠre af historien.