(10)

Sommerhuset

ljudbok och e-bok


SkÞn, ny roman af Marcia Willett, kendt og elsket for bl.a. Chadwick-trilogien. Om familier og de hemmeligheder, som de bÊrer pÄ inderst inde.

Efter sin mors dĂžd finder Matt en stak fotografier af sig selv i den fine lille rosentrĂŠsĂŠske, som han op gennem sin barndom gemte forskellige smĂ„ skatte i sammen med sin mor. Men Matt kan ikke genkende sig selv pĂ„ fotografierne – bĂ„de tĂžjet og omgivelserne virker fremmede. Og hvorfor er hans sĂžster Imogen ikke med pĂ„ nogen af dem? Matts gammelkendte fĂžlelse af at mangle en essentiel del af sig selv dukker op pĂ„ ny, og mens Matt sĂŠtter sig for at afdĂŠkke den tragiske hemmelighed, der har kastet lange skygger ind over hans liv, kĂŠmper sĂžsteren Imogen med sine egne problemer.

Imogen selv befinder sig i sit livs dilemma. Huset, hun har elsket hele sit liv, kan blive hendes, hvis hun vil have det. Hendes mand, dyrlÊgen Julian, nÊgter imidlertid at flytte dertil, og den lille familie begynder at knage i fugerne, da Imogen tilbringer mere og mere tid sammen med barndomsvennen Nick, der ogsÄ har Êgteskabelige problemer.

kĂŠrlighed, familien, tvillinger, England, Exmoor


UpplĂ€sare: Esther RĂŒtzou
LĂ€ngd: