(0)

Sommernat

e-bok


Den lune sommernat sitrer af frihed og eventyr til den, der tÞr gribe livet, nÄr chancen og lysten byder sig til, mÄske bare for en nat, mÄske for mere, mÄske fordi vi kun lever en gang.

Denne samling rummer tre historier om kvinder, der sĂžger erotikken og tĂžr tage fĂžringen eller lade sig fĂžre ind i sommernattens mĂžrke, hvor alt kan ske, for den unge, som for den modne kvinde.

Mette Sejrbo, af landets mest populÊre fantasyforfattere, og debutanten Philippa Phi er gÄet sammen om denne intense og velskrevne bog.

“Tre sexede og erotiske noveller, som alle har kvindens lyst i centrum. Det hele er velskrevet og hedt.”

Maria SjĂžblom, LektĂžrudtalelse

“Tre velskrevne og dampende varme fortĂŠllinger, der fortĂŠller om kvinder med helt klare idĂ©er om, hvad de vil, men som alligevel ender med at overraske sig selv, da de vover sig ud i affĂŠrer med mennesker, som enten er af samme kĂžn som dem, er yngre eller for Gabriels vedkommende, har et synshandikap. Alle tre noveller er vedkommende og levende fortalt.”

Jette Holmgaard Greibe, Bibliotekar

“Alle tre noveller har et islĂŠt af noget som man kan lĂŠre af. Den fĂžrste at man nogen gange skal prĂžve nye ting uden at stille spĂžrgsmĂ„l. Den anden at alder ikke er afgĂžrende, og sĂ„ den tredje, som er med til at nedbryde skamfĂžlelse. En anbefaling vĂŠrd!”

Inge JĂžrgensen, Hverdagens BaggĂ„rdï»ż