(0)

Sort sol over Ribe

ljudbok och e-bok


En romantisk og rĂžrende fortĂŠlling om kĂŠrlighed og livets uventede drejninger.

I det idylliske Ribe lever Liva et trygt og fredeligt liv sammen med sin gymnasiekĂŠreste Viktor. Liva og hendes far driver det charmerende pensionat ”Livas hus”, og Viktor skal snart overtage sin families bryggeri. Men selvom Liva holder af det velkendte liv og gĂ„r med tanker om at starte familie, spĂžger der ogsĂ„ en drĂžm om at rejse vĂŠk og opleve verden.

Forandringerne ulmer dog under Ribes solrige himmel. Da den smarte ”Kþbenhavner-fotograf” Niklas pludselig ankommer til byen, for at forske i en lokal kérlighedshistorie, téndes der en gnist af hemmelige léngsler i Liva. Og da Viktor samtidig drager vék for at tréne soldater til krigen i Ukraine, rystes Livas trygge fundament. Liva befinder sig pludselig i et hjerteskérende og livsomvéltende dilemma. Skal hun forfþlge sine drþmme om det ukendte eller skal hun blive ved det velkendte?

Sort sol over Ribe er anden, selvstÊndige bog i "Forelsket i Danmark"-serien, hvor livets store og smÄ dramaer udspiller sig i Danmarks maleriske og charmerende byer.

Lotte Dalgaard (f. 1967) er uddannet journalist og har i 25 Ă„r arbejdet freelance for aviser, magasiner og tv. Hun har skrevet tre spĂŠndingsromaner, der senere er udgivet som lydbogsserie i ti afsnit under den samlede titel DĂždens Dilemmaer. Desuden har hun skrevet en biografi, to interviewbĂžger, en dramadokumentar og true crime-miniserien, Mareridtet i Mariestad. Flere af hendes bĂžger er oversat til svensk, finsk og tysk.