(0)

Sov mens jeg synger

ljudbok och e-bok


KommissÊr Karl Alberg flyttede fra sit job som storbybetjent til en sÞvnig lille provinsby pÄ Canadas Sunshine Coast for at slippe vÊk fra den vold, han mÞdte overalt pÄ storbyens gader. Derfor bliver han noget chokeret over det bestialske mord, der finder sted i hans nye hjemby. En ung kvinde bliver fundet ved et trÊ med halsen skÄret over. Ingen kender hende, og ingen har set noget. Sagen bliver mere og mere udfordrende for den garvede politimand, specielt da sporene begynder at pege i retning af en person, han meget nÞdigt vil mistÊnke.

”Sov mens jeg synger” er anden bog i Laurali Wrights spĂŠndende krimiserie om den tidligere storbybetjent Karl Alberg, der forsĂžger at hĂ„ndhĂŠve loven i en af Canadas mest provinsidylliske byer, der burde vĂŠre fri for den slags grove forbrydelser, han igen og igen mĂ„ opklare.

Karl Alberg

Laurali Wrights spÊndende krimiserie om Karl Alberg fÞlger politikommissÊren, der flytter fra det hÄrde liv i storbyen til en lille provinsby pÄ Canadas Sunshine Coast, hvor han bliver en del af det ridende politi. Det viser sig imidlertid, at der ogsÄ i provinsen sker grusomme og mystiske forbrydelser, som den dygtige kommissÊr mÄ forsÞge at lÞse.

Laurali Wright (1939-2001) var en canadisk forfatter, der skrev en lang rĂŠkke krimier og spĂŠndingsromaner. FĂžr hun sprang ud som forfatter, arbejdede hun i mange Ă„r som journalist. Laurali Wright har vundet den prestigiĂžse Edgar-pris for sin krimi ”Den mistĂŠnkte”.