(12)

Sov rigtigt

ljudbok och e-bok


"Glem alt om det, du troede, du vidste om sĂžvn. Restitution er noget, der kan foregĂ„ hele dĂžgnet rundt, ikke kun om natten – restitutionsprocessen er en konstant rytme, som vi alle mĂ„ lĂŠre at fĂžlge. SĂ„ hvis du vil starte i dag, betyder det lige nu – ikke nĂ„r du gĂ„r i seng i aften."

Nick Littlehales er sÞvncoach for nogle af verdens stÞrste sportsstjerner. Han har opfundet metoden "R90", som handler om at tÊnke i sÞvnperioder frem for i timer, og som vil revolutionere vores forhold til sÞvn og hvile. LÊs bl.a. om, hvordan du fÄr nok sÞvn uden nÞdvendigvis at sove otte timer hver nat. Hvordan du kan drikke et ekstra glas vin, en kop kaffe eller spise sent uden at bekymre dig om din nattesÞvn. Hvordan du kÞber den rigtige madras (og den behÞver ikke koste en formue), og hvordan du forholder dig til jetlag, smÄ bÞrn, snorken og andre natlige udfordringer.

Nick Littlehales har arbejdet videnskabeligt med sĂžvn i 30 Ă„r og har vĂŠret sĂžvncoach for elitesportsfolk gennem 16 Ă„r. Hans klienter er blandt andet Premiere League-klubber, cykelryttere fra det engelske landshold og Team Sky, rugbyspillere samt olympiske og paralympiske atleter inden for utallige sportsgrene. Han har selv spillet golf professionelt og vĂŠret formand for UK Sleep Council.


UpplÀsare: Finn Andersen
LĂ€ngd: