(2)

Sover du?

ljudbok och e-bok


SÞvnforsker Birgitte Rahbek Kornum omsÊtter den nyeste viden til praktiske rÄd for alle, der kÊmper med sÞvnen nat efter nat.

Hvorfor ligger jeg vÄgen om natten? Hvad skal jeg spise for at sove bedre? Er det skidt at sove til middag? Hvordan stopper jeg min partners snorken? Virker sovemedicin og melatonin? Hvad gÞr jeg for at fungere bedst muligt efter en dÄrlig nat?

Vi ved i dag, at god og rigelig sÞvn er lige sÄ vigtig for os som at spise sundt og bevÊge os hver dag. Ikke desto mindre er det svÊrt at finde et moderne menneske, der ikke i perioder har problemer med at sove, og alt for mange kÊmper med sÞvnen nat efter nat.

Her kommer bogen, der forklarer den vigtigste og den nyeste viden om sĂžvn pĂ„ en lettilgĂŠngelig mĂ„de – og giver de rĂ„d, vi alle sammen kan have brug for. Den internationalt anerkendte sĂžvnforsker Birgitte Rahbek Kornum svarer pĂ„ 123 spĂžrgsmĂ„l om sĂžvnens og dens vĂŠsen. Hun lĂžfter slĂžret for de nyeste landvindinger inden for sĂžvnforskning, afliver gamle myter og Ăžser ud af sin viden om sĂžvnens indflydelse pĂ„ sundhed, hukommelse, humĂžr, appetit og prĂŠstationsevne. Bogen kommer ogsĂ„ ind pĂ„ de mest almindelige sĂžvnforstyrrelser og -sygdomme og sĂŠrlige sĂžvnbehov hos bĂžrn, teenagere, voksne og ĂŠldre.


UpplÀsare: Katrine Bach
LĂ€ngd: