(12)

Spalten

ljudbok och e-bok


Lige meget hvor langt vĂŠk man lĂžber, vil nogle hemmeligheder altid indhente en ...

Den fjerntliggende antarktiske Ăž South Georgia sender snart sommerens sidste bĂ„d af sted – hvilket betyder sikkerhed for den fastboende glaciolog Felicity Lloyd.

Felicity lever i frygt – frygt for, at hendes eksmand Freddie vil finde hende, selv herude. Hun tog et job pĂ„ denne isolerede Ăž for at skjule sig for ham, men nu da han er ude af fĂŠngslet og har afsonet en dom for mord, ved hun, at han ikke vil give op. En lĂŠge hjemme i Cambridge dykker ned i baggrunden for Felicity og Freddies forhold og finder ud af, at Felicity har kĂžrt pĂ„ kanten lĂŠnge. En rejse til South Georgia for at forsĂžge at nĂ„ frem til hende fĂžrst er det eneste, han kan finde pĂ„ for at hjĂŠlpe hende.

„Bolton, der er kendt for sine snedige plots og udspekulerede slutninger, skuffer ikke her.“

– The New York Times Book Review

„En dĂždelig katten efter musen-leg pĂ„ kanten af verden.“

– Erin Kelly

„Spalten holder en fast som permafrost.“

– JP Delaney

„Denne stramt konstruerede, tryllebindende bog fra Bolton holder léseren hen til det sidste.“

– Publishers Weekly

„Bolton giver sine lésere gys, der lever op til hendes kulisse 
 Isnende.“

– Kirkus Reviews

SHARON BOLTON er den kritikerroste forfatter til nogle af de mest isnende krimier, der nogen sinde er skrevet. Hun har véret nomineret til CWA Gold Dagger for Årets Kriminalroman og til Theakstons Old Peculiar Crime Novel of the Year. I 2014 vandt hun CWA Dagger in the Library for sine samlede vérker. Sharon bor i nérheden af Oxford med sin mand og sin sþn.


UpplÀsare: Randi Winther
LĂ€ngd: