(67)

Sparegrisanarkisten: Min vej til overskud

ljudbok och e-bok


Smadr sparegrisen og se din Þkonomi i Þjnene! Sofie Østergaard, tv-vÊrt og radiovÊrt pÄ Þkonomiprogrammet Overskud lÊrer dig at fÄ rÄd til det liv, du drÞmmer om.

Sofie Østergaard har altid interesseret sig for Þkonomi. Da hendes teenageveninder kÞbte dyre mÊrkevarer, kÞbte Sofie en kasse med 50 par hvide tennisokker. Fordi det var en god forretning.

I dag har Sofie omsat pengene i sin sparegris til investeringer i hus og aktier, og hun ved af erfaring, hvordan man fÄr selv den mindste Þkonomi til at hÊnge sammen. Smadr sparegrisen og se din Þkonomi i Þjnene! Penge skal ikke vÊre noget, vi gemmer vÊk og undgÄr at snakke om. For det handler om mere end kroner og Þrer: Hvordan kan du fÄ rÄd til det liv, du drÞmmer om?

DĂ©t hjĂŠlper Sofie dig med at finde ud af. Hun fortĂŠller ogsĂ„, hvordan du bliver venner med din netbank (og bankrĂ„dgiver), hvordan du slipper for at lĂžbe tĂžr for penge sidst pĂ„ mĂ„neden – og hvordan du egentlig fĂ„r fingre i 50 par hvide tennissokker for ingen penge.

Sparegrisanarkisten er en sjov og personlig fortĂŠlling om at vĂŠre selvstĂŠndig, stĂŠrk og stĂŠdig. En bog til alle, der gerne vil have en sund Ăžkonomi.