(0)

Special: FLOTUS

ljudbok


Edith Wilson, Eleanor Roosevelt, Jackie Kennedy, Hillary Rodham Clinton og Jill Biden. Mange kvinder har sat sit prĂŠg pĂ„ rollen som fĂžrstedame, men nogle af dem har haft stĂžrre betydning og popularitet end andre. I dette sĂŠrafsnit af POTUS dykker vĂŠrterne Anders Agner og Lars GrĂŠsborg Mathiasen ned i fortĂŠllingen om nogle af de mest bemĂŠrkelsesvĂŠrdige fĂžrstedamer. USA har stadigvĂŠk deres fĂžrste kvindelige prĂŠsident til gode, og derfor ogsĂ„ den fĂžrste fĂžrstemand. Men blandt de kvinder der fortĂŠlles om i dette afsnit gemmer sig historien om den fĂžrste kvinde der helt uofficielt, men reelt set styrede landet under sin mands sygdom. Den historie og meget mere kan du hĂžre om i dette afsnit om First lady of the United States, eller slet og ret ‘FLOTUS’. I studiet til at hjĂŠlpe med at fortĂŠlle historien er Trine Christensen, tidligere generalsekretĂŠr i Amnesty International.

Lars GrÊsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktÞr pÄ Kongressen.com. Han har dÊkket amerikansk politik gennem flere Är som bÄde studievÊrt, redaktÞr og journalist og desuden bidraget til bÞgerne 'Glimt Af Et PrÊsidentvalg' og 'Obama - HÄbets PrÊsident'.

Anders Agner er chefredaktÞr pÄ Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks JournalisthÞjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i bÄde tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bÞger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's stÞrste politiske dynasti'.