(6)

Spis dig fri for Type 2 diabetes

ljudbok


Mere end hver 10. dansker har Type 2 diabetes eller har sÄ hÞjt blodsukker, at de er godt pÄ vej til at udvikle sygdommen!

Hvorfor rammer denne sygdom, der engang blev kaldt gammelmandssukkersyge, nu ogsÄ unge mÊnd, kvinder og bÞrn?

Og hvorfor er udbredelsen af sygdommen eksploderet de seneste Ă„rtier?

Jane Kudsk er ekspert i ernĂŠring og Type 2 diabetes, og i denne bog afslĂžrer hun:

‱ Hvorfor forfejlede kostrĂ„d og fokus pĂ„ medicinsk behandling har gjort Type 2 diabetes til en udbredt, kronisk sygdom

‱ Hvordan du kan spise dig til et naturligt, stabilt blodsukker ved at glemme alt du har lért om fedt og forkéle dig selv med nérende og velsmagende mad

Mange vil blive overraskede over bogens budskab: vi skal nemlig spise meget mere fedt.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning og de mange diabetikere hun har hjulpet fri af sygdommen, gĂžr Jane Kudsk op med myten om, at fedt gĂžr os fede og syge.

Ved at spise mere naturligt fedt vil du opleve en helt ny mÊthed, og du kan Êndre hele balancen i din krop og gÄ fra diabetiker til ex-diabetiker.

Bogen giver dig 9 Trin til at spise dig fri og indeholder et vÊld af gode rÄd til at Êndre madvaner og fÄ motivation til varig forandring.

Om forfatteren

Jane Kudsk (Cand.techn.al.) har en kandidatgrad i fÞdevarevidenskab med speciale i human ernÊring fra KÞbenhavns universitet (tidl. Den kgl. VeterinÊr og LandbohÞjskole). Hun er stifter af Spis dig fri, hvor hun holder foredrag, kurser og individuelle livsstilsforlÞb. Hun er en aktiv blogger vedrÞrende den nyeste forskning om ernÊring og Type 2 diabetes pÄ spisdigfri.dk.


UpplÀsare: Marie Mondrup
LĂ€ngd: