(0)

Spor i cirkler

ljudbok och e-bok


Om ”Spor i cirkler”

Klipper, hav og tidevand danner kulissen i dette psykologiske drama, hvor tre skÊbner knyttes sammen i et spind af hÄb, mistro og selvbedrag.

Vi befinder os i sydengelske Cornwall, hvor den unge Stuart leder efter sin forsvundne sÞster. Undervejs mÞder han Iris, som afprÞver sine kunstneriske evner, mens hun passer onklens landsted. SÄ dukker Adrian op pÄ scenen. Han er lÊrer i billedkunst og agerer samtidig selvbestaltet terapeut for ubefÊstede sjÊle. Adrian er overbevist om, at han kan forlÞse Iris.

Da Stuart erfarer, hvad der er sket med hans sĂžster, fĂ„r han mistanke til Adrian og frygter for Iris’ sikkerhed. Situationen udvikler sig til en nervepirrende forfĂžlgelse gennem de engelske landskaber, hvor instinktet viser vejen til overlevelse.

Uddrag fra bogen

Lysningen havde haft besÞg af de umÊttelige fÄreflokke, der forsynede landskabet med det karakteristiske tÊtklippede udseende. Jordloddernes kvadrater var varierede med hÞjstammede lÞvtrÊer, og lyset lavede ternede mÞnstre i grÊsset. Stendigernes blomsterranker spredte deres dufte.

En hvid solhat skimtedes af og til bag en egestamme, den bobbede op og ned i ujĂŠvn takt med konversationen. Til den anden side anedes et par henslĂŠngte ben ifĂžrt jeans, og yderst i synsfeltet svĂŠvede en blĂžd herrehat i grĂŠsset. Scenen fristede fantasien, og hvis man var en nysgerrig dreng, var det tvingende nĂždvendigt at snige sig nĂŠrmere.

Om forfatteren

Louise Stuhr (f. 1961) er uddannet jurist og har boet i udlandet i en Ă„rrĂŠkke, herunder i England. Hun er gift og bosat i NordsjĂŠlland. Spor i cirkler er hendes debutroman.

”Spor i cirkler” er indlĂŠst af Pernille BĂ©vort

i 2017 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio