(0)

Stakkels doktor

e-bok


Den uforbederlige skĂžrtejĂŠger og spasmager dr. Grimsdyke skal egentlig bare give en ganske almindelig helbredsundersĂžgelse til en ung pige. Han har imidlertid ikke regnet med, at hun er sĂ„ smuk, at han forelsker sig hovedkulds i hende. Som om det ikke er slemt nok at forelske sig i sin patient, sĂ„ viser det sig, at den unge pige er forlovet – med Grimsdykes gamle studiekammerat! Nu burde han jo gĂžre det fornuftige og opgive jagten pĂ„ den unge dame, men det ville ikke vĂŠre Grimsdykes stil


”Stakkels doktor” udkom fĂžrste gang i 1962 og er nummer to i rĂŠkken af Richard Gordons hylemorsomme fortĂŠllinger om fjollede unge lĂŠger, der foretager sig alt muligt andet end at pleje syge patienter. BĂžgerne er udkommet over hele verden i over to millioner eksemplarer, og de er bĂ„de blevet filmatiseret og lavet til tv-serie.

Doktoren morer sig

I Richard Gordons bÞger om en flok unge engelske lÊger er der ingen grÊnser for, hvor galt man kan komme af sted, eller hvor mange skÞre pÄfund man kan komme pÄ. BÞgerne er udkommet overalt i verden lige fra Japan til Danmark.

Richard Gordon (fĂždt Gordon Stanley Benton, 1921-2017) var en engelsk lĂŠge og forfatter. Ved siden af sin fine medicinske karriere skrev han en lang rĂŠkke humoristiske bĂžger om unge lĂŠger, der kommer ud for alverdens mĂŠrkelige ting. BĂžgerne om lĂŠgerne er skrevet under pseudonymet Richard Gordon, mens han udgav seriĂžse lĂŠrebĂžger om medicin og lĂŠgevidenskab under sit rigtige navn. Richard Gordons bĂžger om de fjollede unge lĂŠger er udkommet i over to millioner eksemplarer.