(4)

Star Stable. Sielunratsastajat. Pimeyden laulu

e-bok


Maaginen sarjakuvaseikkailu hevosten saarella!

Sielunratsastajat seikkailevat nyt suomalaistaiteilija Elli Puukankaan kuvittamassa sarjakuvakirjassa ja yrittÀvÀt kumota metsÀÀ kuihduttavan kirouksen.

Jorvikissa kasvaa muinaisia elÀmÀÀ varjelevia puita, joiden juuret ulottuvat saaren jokaiseen kolkkaan, mutta jokin on vialla. Puista huokuu pimeyden laulu, ja Lisan, Annen, Alexin ja Lindan on selvitettÀvÀ, mistÀ oikein on kyse. Koko elÀmÀn kiertokulku on uhattuna, mutta ehkÀpÀ pieni lintu voi johdattaa Sielunratsastajat oikealle polulle ennen kuin on myöhÀistÀ?

”Pimeyden laulu” -sarjakuvakirja sijoittuu aikaan kirjatrilogioiden jĂ€lkeen. MitĂ€ ystĂ€vyksille kuuluu ja mitĂ€ heillĂ€ on seuraavaksi edessÀÀn? Luvassa on ainakin jĂ€nnitystĂ€, vauhtia, mystiikkaa ja tietenkin paljon hevosia!

Star Stable on maailman nopeimmin kasvava hevosnettipeli, jossa ratsastetaan maagisiin seikkailuihin yhdessÀ ystÀvien kanssa.

www.starstable.com

Katie Cook on amerikkalainen kÀsikirjoittaja ja sarjakuvataitelija, joka on ollut monessa mukana. Omien sarjakuviensa lisÀksi hÀn on kÀsikirjoittanut ja piirtÀnyt niin Marvel- kuin My Little Pony -sarjakuviakin.

Elli Puukangas on Isossa-Britanniassa asuva sarjakuvataiteilija, joka asuu Shetlannin saarella hevosten ja ponien ympÀröimÀnÀ.