(0)

Statsadvokaten indkredser morderen

e-bok


Da forsvarsadvokaten A.B. Carr slÄr sig ned i Madison City, huer det bestemt ikke statsadvokat Doug Selby, der efterhÄnden synes, han har nok at se til. Carr er nemlig den type forsvarer, der kan skyde hul i selv den mest skudsikre sag for at fÄ sin klient frikendt. Kort efter Carrs ankomst til byen lander en mÊrkelig mordsag pÄ Selbys bord. Man har fundet liget af en mand, der er blevet skudt med to forskellige pistoler. Selby er ikke i tvivl om, hvem den anklagede vil vÊlge som forsvarer, for den sag er helt oplagt for Carr. Han er imidlertid fast besluttet pÄ ikke at lade Carr slippe af sted med sine snedige tricks lige for nÊsen af ham!

"Statsadvokaten indkredser morderen" fra 1939 er tredje bog i Erle Stanley Gardners serie om statsadvokaten Doug Selby og de umulige sager, han bliver sat til at opklare.

Serien om statsadvokaten Doug Selby bestÄr af ni bÞger, der bÄde kan lÊses i forlÊngelse af hinanden og hver for sig.

Erle Stanley Gardner (1889-1970) var en amerikansk jurist og krimiforfatter og skrev bl.a. omkring 80 romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effektive sekretĂŠr Della Street. Erle Stanley Gardner blev fĂždt i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Californien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.