(0)

Stedsans: 25 historier fra de varme lande

e-bok


Rejser, mennesker og historie.

Tag med til Fiji, Honduras, Uruguay, Libanon, Armenien, Ukraine og Cambodia, til genoptrÊning pÄ Montebello i Andalusien, tvÊrs over Java og Sydamerika, og oplev thaiernes og tyrkernes gÊstfrihed.

FÄ et glimt af Julia Roberts i Sri Lanka, mÞd sydafrikaneren, der ville blive en engel efter dÞden, og pastuneren, der mÄske havde skudt danske soldater i Helmand.

Her er ogsÄ spedalske i Indien, en kastreret australier, en hÊngt syrer og et lesbisk par fra Iran.

Kom til Stalingrad, Pearl Harbor, Beesheba, Isandlwana og Singapore, mĂžd mayaerne, khmererne, nabatĂŠerne, og de gamle ĂŠgyptere og grĂŠkere.

Overnat pÄ Massada, i Hanoi omgivet af rotter, under en altan i Lausanne og pÄ 5-stjernede hoteller i Mexico, bliv vÊkket af tangomusik i Argentina og sejl gennem Middelhavet.

Stedsans er 25 historier fra de varme lande.

Om forfatteren

Claus B. Andersson er fÞdt 1958 i KÞbenhavn. Fra Ordblindeinstituttet over KÞbenhavns Universitet, gennem seks kontinenter og over 70 lande, til en ufrivillig hverdag som tidligt pensioneret jurist og advokat pÄ grund af gigt.

Han debuterer som berejst forfatter, midt i en Coronatid, hvor ingen ved, om der igen kommer en dag, hvor der er flere grĂžnne og gule lande end orange og rĂžde.