(0)

Stenskoven

ljudbok och e-bok


Ulv og fÞlgesvenden Malto er sluppet fra de onde dvÊrge og forfÊrdelige wolfere og fortsÊtter eftersÞgningen af Ulvs sÞster. De kommer gennem en skov med menneskeÊdende trolde, som har tÊnkt at stege dem pÄ bÄlet. En ukendt person redder dem fra en grum skÊbne. Parret mÞder syv godmodige kÊmper, som rejser sig efter lang tids forbandelse, og endelig mÄ de kÊmpe sig over bjerge med lumske grotter og farlige laviner. De fÄr brug for den mystiske skindpose, som sÊrlingen havde givet dem med, da de begyndte den lange rejse.

Fire spÊndende fortÊllinger der udspiller sig i et oldtidsmiljÞ, hvor Ulv og Malto kÊmper mod ondskaben i en verden af uhyrer, mÊrkelige vÊsner og mange andre farer. De stÞder pÄ menneskeÊdende trolde, kÊmper, dvÊrge og lumske grotter i deres jagt efter Ulvs bortfÞrte sÞster.

Orla Klausen (f. 1946) er en dansk forfatter og tegneserietegner. Han er oprindeligt uddannet lÊrer, men i 1981 debuterede han med et tegneseriealbum i en serie om Jens Langkniv. De fleste af Orla Klausens fortÊllinger tager udgangspunkt i Danmarkshistorien, og en stor del af dem foregÄr i 1600-tallet. Klausen har desuden illustreret adskillige bÞrnebÞger.