(0)

Stjernepigen

ljudbok och e-bok


Luise pÄ 16 sÞrger over sin mors dÞd. Det vil sige, hun ville sÞrge, hvis hun havde tid til det. Hendes far stiller nemlig urimeligt hÞje krav til hendes prÊstationer i skolen, og Luise fÞler, hun er ved at drukne. Det bliver kun vÊrre, da han ogsÄ presser hende til at tage en rolle i en film. Luise bliver mere og mere ensom, i takt med at hendes fars ambitioner pÄ hendes vegne tynger hende mere og mere.

Kjeld Koplev (f. 1939) er en dansk forfatter og journalist. Han har skrevet fire voksenromaner samt et hav af bÞrne- og ungdomsbÞger, hvoraf flere er skrevet sammen med hans kone, Marianne Koester. Han har i mange Är arbejdet som journalist pÄ Danmarks Radio, hvor han blandt andet har lavet programmer om film, teater, musik og bÞger.

Marianne Koester (f. 1941) er en dansk forfatter og skolelÊrer. Hun er uddannet designer pÄ KunsthÄndvÊrkerskolen og arbejdede en ÄrrÊkke som underviser og kostumeskaber. De seneste mange Är har Marianne Koester imidlertid fokuseret pÄ forfattergerningen og har skrevet en lang rÊkke bÞrne- og ungdomsbÞger sammen med sin mand, Kjeld Koplev.


UpplÀsare: Helle Sihm
LĂ€ngd: