(1)

Storm over Villa Elbstrand

ljudbok och e-bok


Det 20. Ärhundredes dramatiske begivenheder skaber bÞlgegang for den hamborgske rederifamilie Nieland og deres tjenestefolk i Villa Elbstrand. Men midt i krigstiderne spirer kÊrligheden og hÄbet om forandring.

Året er 1960, og selvom Anden Verdenskrig for lĂŠngst er overstĂ„et, er familien i Villa Elbstrand stadig mĂŠrket af dens tragiske fĂžlger. Selv den nye generation mĂ„ se i Ăžjnene, at fortiden er en uomgĂŠngelig del af deres tilvĂŠrelse, og at en atomkrig kan blive realitet.

Isabel Torres, barnebarn til Sofie Timmlein og Edith Nieland, er endelig kommet i lĂŠre som journalist. Under en efterforskning gĂžr hun dog en ubehagelig opdagelse, som vĂŠkker de spĂžgelser til live, som familien troede var manet bort.

I mellemtiden er Isabels kusine og bedste veninde, Rosa Timmlein, rejst til Østtyskland for at forfÞlge bÄde sin store kÊrlighed og drÞmmen om at blive skuespillerinde. Men da Muren i 1961 opfÞres, er Rosa pludselig afskÄret fra sin familie i Vesten, og kun ét presserende Þnske stÄr tilbage: et liv i frihed.

Storm over Villa Elbstrand er det afsluttende bind i trilogien.