(0)

Stormvarsel

e-bok


1970. PÄ den lille Þ BregnÞ i Vadehavet er teenageren Lisbeth Madsen forelsket i sin skolekammerat, Aksel Knudsen. Men Þen er delt i to stridende parter, og Lisbeth og Aksels familier befinder sig pÄ hver deres side af striden. Derudover er Aksel Þboernes hovedmistÊnkte i en gammel sag om dyremishandling.

Da Lisbeth Madsen en tidlig morgen findes myrdet i en mudret sÞ pÄ en fÄremark, falder alles mistanke omgÄende pÄ Aksel Knudsen, og fronterne pÄ BregnÞ trÊkkes yderligere op.

Den distrĂŠte og skarpsindige kriminalkommissĂŠr Have fra politiet i Ribe mĂ„ forsĂžge at finde morderen, men hans efterforskning besvĂŠrliggĂžres af en mangel pĂ„ vidner og af Ăžens interne stridigheder.‹Da en storm rammer den jyske vestkyst afskĂŠres Have fra BregnĂž, beviserne og morderen.

Stormvarsel er den fĂžrste selvstĂŠndige bog om kriminalkommissĂŠr Have.

Klaus Thodsen, f. 1984, opvokset ved Vadehavet i landsbyen Jedsted ti kilometer nord for Ribe. Uddannet fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole. Har bl.a. arbejdet som kommerciel redaktĂžr ved Berlingske Media og er i dag redaktĂžr ved erhvervsmediet MarketConnect.