(58)

Strikkede hjerter

ljudbok


Sonia Pickens er altid gÄet helhjertet ind i sine forhold, men det er aldrig endt lykkeligt. Nu er hun ved at blive skilt, og hendes drÞm om en stor familie virker mere hÄblÞs end nogensinde.

Hun kÊmper pÄ at holde sammen pÄ sig selv, og det lykkes nogenlunde, indtil Foster Tomlin trÊder ind i hendes liv. Den sexede, tidligere soldat, vÊkker noget i hende, som hun troede var dÞdt.

De har begge brÊndt sig og skyr nu kÊrligheden. Men kan den rette person hele fortidens sÄr? Eller er det for risikabelt at sÊtte sit hjerte pÄ spil 
 igen?

Strikkede hjerter er sjette, fritstÄende bog i Poplar Falls-serien af Amber Kelly, om den lille by, hvor hjerter tabes, og kÊrligheden blomstrer.

Pressen skriver:

”Hele serien fĂžles som et friskt pust. Ægte venskab blandes med stĂŠrk og uoverskyggelig kĂŠrlighed. Amber Kelly har endnu engang formĂ„et at indfange sine lĂŠsere og fĂ„ dem til at Ăžnske, at de kunne besĂžge Poplar Falls.”

– The Overflowing Bookcase

"Poplar Falls har absolut véret en af mine yndlingsserier. Spékket med elskelige karakterer – Jeg har ikke lyst til nogen sinde at forlade Poplar Falls!”

– Adria D.