(0)

Sune og den hvide lama

ljudbok


Sune er rejst til Peru med sin mor og far for at hente hans nye lillesÞster, Lea. For ligesom Sune er Lea ogsÄ et adoptivbarn. I Peru besÞger Sune og hans familie en gammel Inka-by. Det er spÊndende, synes Sunes. Da han ser en hvid lama, beslutter han sig for at fÞlge efter den. Men pludselig er mor og far og lillesÞster Lea vÊk. Heldigvis mÞder Sune lamaens ejer, der er en peruviansk pige. SÄ gÄr det hele mÄske alligevel...?

"Det er en varm spÊndende historie, der nok skal fange mÄlgruppen: begynderlÊsere i 1.-2. kl. PÄ trods af det lave lixtal (bogen har lix 4) lykkes det at formidle en rigtig lÊseoplevelse og en trovÊrdig personbeskrivelse." -Lis Mikkelsen, LektÞrudtalelse

Bogenserien om den 8-Ärige dreng Sune og hans mange spÊndende eventyr bÄde i Danmark og Peru. Seriens bÞger beskÊftiger sig med mange forskellige og til tider komplekse emner pÄ en letforstÄelig mÄde. BÞgerne er bearbejdet lÊsepÊdagogisk og egner sig godt til egenlÊsning for bÞrn i alderen 7-10 Är.

Sys Matthiesen (1937-2008) var en dansk forfatter, dramatiker, pĂŠdagog og violinlĂŠrer. Hun debuterede i 1980 og fik siden udgivet et vĂŠld af underholdende og lĂŠrerige bĂžrnebĂžger. Blandt andet serien om drengen Sune.