(2)

Sune ser en vampyr

ljudbok


Sune er blevet syg og ligger i sin seng. Heldigvis fĂ„r han besĂžg af sin ven Bo. Bo fortĂŠller Sune om en uhyggelig vampyrfilm, han har set. Det sĂŠtter tanker igang hos Sune, og om natten drĂžmmer han om vampyrer. Da han vĂ„gner fra sin drĂžm, ser han ud ad vinduet. I nattemĂžrket fĂ„r Sune Ăžje pĂ„ sin sĂžde nabo Pia. Men hun har noget mĂŠrkeligt i hĂ„nden. Faktisk ligner det en lille bĂžrnearm. Åh nej, er Pia i virkeligheden en vampyr, der spiser bĂžrn....?

"I serien Sune-bÞgerne er her endnu en titel for begynderlÊseren pÄ 7 Är.[...] Bogen er meget velegnet til den allerfÞrste lÊsning, der opbygges en spÊnding fra drÞmmen, som alle bÞrn kender til." -SÞren Roth, LektÞrudtalelse

"Serien tÊller nu otte bÞger. Alle med et lavt lix, der gÞr dem anvendelige til den fÞrste lÊsning.[...] en trovÊrdige historie fortÊlles i syv smÄ kapitler, og teksten er sat i smÄ blokke med max. fire ord pr. linje. Sproget er enkelt og passer til mÄlgruppen 1.-2. klasse." -JÞrgen Carlsen, LektÞrudtalelse

Bogenserien om den 8-Ärige dreng Sune og hans mange spÊndende eventyr bÄde i Danmark og Peru. Seriens bÞger beskÊftiger sig med mange forskellige og til tider komplekse emner pÄ en letforstÄelig mÄde. BÞgerne er bearbejdet lÊsepÊdagogisk og egner sig godt til egenlÊsning for bÞrn i alderen 7-10 Är.

Sys Matthiesen (1937-2008) var en dansk forfatter, dramatiker, pĂŠdagog og violinlĂŠrer. Hun debuterede i 1980 og fik siden udgivet et vĂŠld af underholdende og lĂŠrerige bĂžrnebĂžger. Blandt andet serien om drengen Sune.