(0)

Sunes haj

ljudbok


8-Ärige Sune er pÄ tur til stranden med sin klasse. Her finder han en underlig skarp sten, som Sunes lÊrer, Ole, mener, er en hajtand. Sune og mange af de andre bÞrn bliver ellevilde, men ikke Per. Per bliver nemlig misundelig og driller Sune.

Men er det overhovedet en ĂŠgte hajtand? Og vil Per holde op med at drille Sune?

Sune-bĂžgerne er en letlĂŠsningsserie for bĂžrn i indskolingen. "Sunes haj" er fyldt med spĂŠndende fakta om hajer.

"Sune er den otte-Ärige hovedperson i en lille letlÊsningsserie. Nu kommer der fire nye bind om ham.[...]. En meget let og ogsÄ god lille bog, som sikkert vil interessere de smÄ selvlÊsere. " -Ulla Harne, LektÞrudtalelse

"BÞgerne er med lix 4 beregnet til den fÞrste lÊsning, og opfylder deres formÄl pÄ bedste vis. [...] PÄ trods af det lave lixtal er det en godt afrundet historie med ganske mange konkrete oplysninger om hajer og en god beskrivelse af relationerne mellem drengene i klassen. " -Hans Radsted, LektÞrudtalelse

Bogenserien om den 8-Ärige dreng Sune og hans mange spÊndende eventyr bÄde i Danmark og Peru. Seriens bÞger beskÊftiger sig med mange forskellige og til tider komplekse emner pÄ en letforstÄelig mÄde. BÞgerne er bearbejdet lÊsepÊdagogisk og egner sig godt til egenlÊsning for bÞrn i alderen 7-10 Är.

Sys Matthiesen (1937-2008) var en dansk forfatter, dramatiker, pĂŠdagog og violinlĂŠrer. Hun debuterede i 1980 og fik siden udgivet et vĂŠld af underholdende og lĂŠrerige bĂžrnebĂžger. Blandt andet serien om drengen Sune.