(0)

Sunset Park

e-bok


Sunset Park er det kvarter i Brooklyn, New York, hvor den unge karismatiske Miles Heller slÄr sig ned i et besat hus sammen med tre jÊvnaldrende, mens han venter pÄ, at hans mindreÄrige kÊreste Pilar bliver gammel nok til at fÞlge efter ham fra Florida - uden at hendes familie kan anklage ham eller forhindre hende i at gÞre det.

Husets samling af misfits tÊller den uformelle leder Bing Nathan, der kÞrer Hospitalet for Þdelagte ting, den melankolske kunstner Ellen, og den specialestuderende Alice. OgsÄ Miles far, forlÊggeren Morris Heller, som forsÞger at redde bÄde sit synkende forlag og ditto Êgteskab, fÄr stemme i romanen. HjemsÞgt af skyldfÞlelse efter sin stedbrors dÞd har Miles ikke haft kontakt med sin far eller stedmor i de seneste syv Är. Hver sÄrede, sÞgende karakters historie understreger vores behov for mellemmenneskelige bÄnd, sammenhÊng og skÞnhed.

PĂ„ romanens baggrund af den Ăžkonomiske kollaps i 2008 minder Paul Auster os om alt det varige: kĂŠrligheden, kunsten og livets mirakulĂžse forviklinger. Sunset Park er med sit ensemble af unge stemmer ikke en typisk Auster-roman, men en positiv overraskelse, som cementerer Paul Auster som en af de vigtigste nulevende amerikanske forfattere.